Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Μαλακα μου δεν παει αλλο ...μας δουλευουν και τα γιουσουφακια...ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!! Οι Τούρκοι: Έχρισαν διδάκτορα πολιτικής Οικονομίας τον… Τσίπρα, τον άνθρωπο που κατέστρεψε την ελληνική οικονομία!!!

«Πλούσιο» είναι το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα στη Σμύρνη, όπου έχει μεταβεί για τη σύσφιξη των σχέσεων Ελλάδος Τουρκίας, που λόγω και προσφυγικού περνούν σε άλλη διάσταση.
Η είδηση, όμως, δεν κρυβόταν στις υψηλές επαφές και τις συμφωνίες που θα υπογράψει ο Έλληνας Πρωθυπουργός, αλλά στην επίσκεψη του στο ..ιδιωτικό πανεπιστήμιο «İzmir Ekonomi Üniversitesi»
. Ο λόγος; Ο κ. Τσίπρας θα πραγματοποιήσει μια βαρύνουσα ομιλία, πολιτικό-οικονομική, και στη συνέχεια σε ειδική τελετή θα του απονεμηθεί ο τίτλος του επίτιμου διδάκτορα Πολιτικής Οικονομίας.
Μπορούμε να πούμε ότι η διοίκηση του εν λόγω πανεπιστημιακού
ιδρύματος έκανε διάνα. Έδωσε το τίτλο του διδάκτορα Πολιτικής Οικονομίας, στον άνθρωπο που διέλυσε την ελληνική οικονομία, με το τρίτο μνημόνιο που υπέγραψε, αφού σχεδόν ικέτευσε τους ευρωπαίους, μετά τους ψευτοπαλικαρισμούς του, με το γνωστό δημοψήφισμα.
Ελπίζουμε βέβαια το εν λόγω ιδιωτικό πανεπιστήμιο να μη χρηματοδοτείται από τον Ατζούν Ιλιτζάλι, τούρκο καναλάρχη, γιατί τότε θα έχουμε ακόμη μεγαλύτερη είδηση, από τη σημερινή.