Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ...

Τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά δέχτηκε στο γραφείο του ο Πρόεδρος...
της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. 


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θύμισε στον κ. Κοτζιά ότι όταν με πρωτοβουλία του Κωνσταντίνου Καραμανλή η Ελλάδα μπήκε στη ΕΕ, όλοι γνώριζαν ότι η πορεία της Ελλάδας στη ΕΕ δεν εξασφάλιζε μόνο την

ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΤΙ ΕΓΓΥΆΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ...
ΜΑ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙ Ο .....

ΨΕΥΤΕΣ

28/06/15
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση για capital control, οι καταθέσεις είναι διασφαλισμένες και το τραπεζικό σύστημα είναι ισχυρό, διαβεβαίωσε τον ελληνικό λαό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Online» του Mega, στην οποία ήταν καλεσμένος.
Σημείωσε ότι η μάχη της κυβέρνησης είναι για να υπάρξει μια αμοιβαία επωφελής συμφωνία, ότι γι' αυτό συζητά πάνω σε προτάσεις που μπορεί να έχουν μια λογική και μια δυνατότητα να δώσουν ανάσα στην κοινωνία. Ο κ. Σακελλαρίδης είπε πως δεν πιστεύει ότι είναι λογικό να επιμείνουν οι συνομιλητές της κυβέρνησης σε μια πρόταση που δεν έχει καν τη νομιμοποίηση καμίας κοινοβουλευτικής ομάδας στο ελληνικό κοινοβούλιο και πως εάν οι δανειστές δεν υποχωρήσουν από το 5σέλιδο κείμενο προφανώς δεν μπορεί να συναινέσει η κυβέρνηση. "Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε σκοπό να αφήσουμε τη χώρα ξεκρέμαστη", υπογράμμισε.
Υποστήριξε ότι όλες οι πλευρές που κάθονται στο τραπέζι αντιλαμβάνονται ότι

Ή ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ή ΤΑΝΚΣ


Ο ΦΟΒΟΣ

ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΒΟ . ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ. ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΩ
ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΤΟΝ

ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ


Την απόφαση να διαγράψει τον βουλευτή Ηρακλείου, Κωνσταντίνο Δαμαβολίτη, από την Κ.Ο του κόμματος, ανακοίνωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.



Επιπλέον τον καλεί να παραδώσει την έδρα του "όπως δημόσια δεσμεύτηκε".

ΑΝΤΕ Γ@Μ@Σ@@ ΝΤΑΙΣΕΛΜΠΛΟΥΜ

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗ ΜΑΧΗ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΘΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ.
ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΑ

Υπέρ του ΝΑΙ, ο Καραμανλής...

Oλοκληρη η δήλωση...
Παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή (εμφανίστηκε, μετά την αφωνία πολλών ετών), ο οποίος κάλεσε τον Ελληνικό λαό να ψηφίσει ΝΑΙ. Η επικράτηση του ΟΧΙ θα ερμηνευτεί ως...
επιλογή αποχώρησης από την καρδιά της Ευρώπης, είπε μεταξύ άλλων, ενώ τόνισε,

Η ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ

ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.  ΖΗΤΑΜΕ 30 ΔΙΣ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ. ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑΡΑΞΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ.

8 ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ

ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΑ ...
ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΟΤΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ

Τέρμα το δούλεμα….ΑΡΚΕΤΑ!

Αργά εχθές το απόγευμα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έκανε (ένα ακόμη) διάγγελμα προς το ελληνικό λαό. Τα βασικά μηνύματα που θέλησε να περάσει ήταν δύο: