Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

   ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΕΒΑΛΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣΜΑΝΩΛΗΣ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ  ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ <<ΜΑΓΚΙΑΣ>> Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΚΙΚΙΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΥΟΙΩΝΟ.

Τσιφλικάς ή "τσιφλικάς";


Είχα αποφασίσει να μην ασχοληθώ ποτέ με πολιτικούς στυλ Ανδριανού και όπως έχουν διαπιστώσει οι συχνοί επισκέπτες του blog το έχω τηρήσει μέχρι τώρα γιατί στο κάτω-κάτω αξία τους δίνουμε αφού δεν μας έχουν πείσει μέχρι τώρα ότι το αξίζουν.

Επειδή όμως ο Βουλευτής πια Ανδριανός κατέκτησε για δεύτερη φορά τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, η πρώτη ήταν με το ροζ DVD του Ζαχόπουλου, ως τσιφλικάς ή "τσιφλικάς", κάνω μια εξαίρεση για να θέσω ένα απλό ερώτημα:

Όπως ο ίδιος δηλώνει στο πόθε έσχες του αγόρασε το 2002-2003 ακίνητα αξίας 250.000 Ευρώ και έχει στην Τράπεζα 493.000 Ευρώ.

Με μια απλή πρόσθεση μέσα σε έξι χρόνια (2002 έως 2008 που είναι η δήλωση του πόθεν έσχες) βρέθηκε με ένα ποσό περίπου 750.000 Ευρώ χωρίς να υπολογίζονται τα έξοδα για τη διαβίωση του ίδιου και της οικογένειάς του.

Μπορεί να μας δώσει (στη δημοσιότητα) τα αναλυτικά έσοδα των χρόνων αυτών για να δούμε πως του περίσσεψαν τόσα χρήματα;

Όχι τίποτα άλλο αλλά γιατί αυτά τα χρήματα τα παίρνει ένας καλοπληρωμένος μισθωτός των 2.000 Ευρώ και άνω το μήνα για 35 χρόνια εργασίας.

Για να μάθουμε και μεις τι κάνουμε λάθος τόσα χρόνια και όλο μας λ
είπουν.
argolidafree