Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Πρωτιά για τον Κώστα Κατσαφάδο στην ψηφοφορία για την εκλογή της νέας ΚΕ της ΟΝΝΕΔ.
Ο Κώστας Κατσαφάδος εξελέγη πρώτος σε σταυρούς προτίμησης κερδίζοντας την εμπιστοσύνη 905 συνέδρων. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του 8ου συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ ο Κώστας Κατσαφάδος δήλωσε:
«Η νέα ΟΝΝΕΔ σαρώνει τις ξεπερασμένες δομές και πρακτικές ενός χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος. Το 8ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ ήταν η ανατολή μιας νέας εποχής. Τίποτα δε θα είναι όπως πριν.
Επαναπροσδιορίζουμε τη σχέση των νέων ανθρώπων, του πολίτη με την πολιτική.
Για να αλλάξουμε τα Πανεπιστήμια, για να αλλάξουμε τη χώρα, για να δώσουμε ελπίδα στους νέους ανθρώπους πρέπει να αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι.
Αυτή είναι η επιλογή μας που επιβεβαιώθηκε στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ
Το κυρίαρχο μήνυμα που έστειλαν οι νέες και οι νέοι της φιλελεύθερης παράταξης είναι ένα.
Τίποτα δεν είναι όπως χθες
Τίποτα δε μοιάζει με το χθες
Όλοι και όλα από την αρχή».

Σαρώνει ο Τατούλης στην Πελοπόννησο...


Αδιαμφισβήτητο φαβορί για τις Περιφερειακές εκλογές στην Πελοπόννησο θεωρείται πλέον ο πρώην υπουργός Πέτρος Τατούλης.

Και αυτό γιατί σύμφωνα με παμπελοποννησιακή δημοσκόπηση ο κ. Τατούλης συγκεντρώνει την συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων όλων των κομμάτων, οι οποίοι βλέπουν τον πρώην βουλευτή Αρκαδίας, ως την καλύτερη επιλογή για Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Την δεύτερη θέση στην ίδια δημοσκόπηση καταλαμβάνει ο νομάρχης Μεσσηνίας και πρόεδρος της ΕΝΑΕ Δημήτρης Δράκος, ενώ στην τρίτη θέση κατατάσσεται... καταϊδρωμένος ο τομεάρχης Συνδικαλισμού της ΝΔ Γιάννης Μανώλης!

Πάντως, ο κ. Τατούλης φαίνεται να έχει πάρει "ζεστά" το θέμα της υποψηφιότητάς του στην Πελοπόννησο και καθημερινά συναντά ανθρώπους απο όλους τους νομούς, για τη σύνθεση του ψηφοδελτίου...

parapolitika.gr