Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟΝ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΣΥΝΗΘΕΙΑ. ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ.

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες επίκειται ανασχηματισμός στην κυβέρνηση αμέσως μετά το Πάσχα.Αποφασίστηκε μετά από ευρεία σύσκεψη που είχαν τα στελέχη του Πασόκ με τον πρωθυπουργό αμέσως μετά το σεμινάριο που έγινε.Ακούγονται πως θα μπούν στην κυβέρνηση εξωκοινοβουλευτικά πρόσωπα κύρους στις διεθνής αγορές και στην Ευρωπαική Ενωση.
Μάλιστα θα υπάρχει και κάποιο πρόσωπο έκπληξη που θα προκαλέσει πολλές αναταράξεις σε κόμμα της αντιπολίτευσης.Επίσης Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα υπάρξουν και νέες συγχωνεύσεις σε υπουργεία και μείωση των υφυπουργών.
Ο πρωθυπουργός φέρεται δυσαρεστημένος με κάποιους από την κυβέρνηση και γι`αυτό θα προχωρήσει σε αυτόν τον ανασχηματισμό.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ. ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 5 (ΠΕΝΤΕ). ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ. ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ, ΠΡΟΣΕΧΩΣ.