Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 9 ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΓΑΔΑ.
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

ΕΒΓΑΛΕ... ΚΑΝΤΗΛΕΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ!


ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΕ Η ΝΤΟΡΑ!
Κοντά- κοντά βρέθηκαν σήμερα στη Βουλή στην ειδική συνεδρίασή για τη μνήμη του πρώην προέδρου της ΝΔ Μιλτιάδη Εβερτ, τα φιλαράκια τα παλιά. Ο Κώστας Καραμανλής, λίγο πιο δίπλα ο Γ. Ανδριανός και πίσω ο Προκόπης Παυλόπουλος. Από αυτά που...
είδαμε το μεσημέρι στη Βουλή, ο Κ. Καραμανλής δεν πρέπει να αισθανόταν πολύ ικανοποιημένος που κάθισαν κοντά του. Γι αυτό και έφυγε βιαστικά χωρίς να τους χαιρετήσει...
Σ.Σ. Λίγο πιο δίπλα η Ντόρα έκανε πως δεν τους έβλεπε! Τρομερά πράγματα...

ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΙΑΝΟ 2

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 0,70€ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ,ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.
Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΙΑΝΟ

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ Ο ΤΕΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΝΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ(ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ) ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Με επιστολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστου Παπουτσή έγινε δεκτό το αίτημα που του είχε υποβάλλει ο βουλευτής Αργολίδας της Ν.Δ. κ. Γιάννης Ανδριανός και αφορούσε την άδικη οικονομική επιβάρυνση που υφίστανται οι συμβασιούχοι πυροσβέστες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Τροιζήνας που μεταβαίνουν στον Πόρο για την εκτέλεση της βάρδιας τους με το πορθμείο, καθώς αναγκάζονται να πληρώσουν το εισιτήριο με δικά τους έξοδα, τα οποία δεν καλύπτονται στη συνέχεια από την Υπηρεσία, αφού δεν εκδίδονται ονομαστικές αποδείξεις.

Στην απάντησή του ο Υπουργός, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι:

«(…) σε ό,τι αφορά το θέμα της διαπόρθμευσης του εποχικού προσωπικού για εκτέλεση υπηρεσίας, σας ενημερώνουμε ότι το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος στις 11/5/2011, με επιστολή του προς το Λιμεναρχείο Πόρου, αιτήθηκε την άνευ καταβολής ναύλου μετακίνηση όλων των εποχικών πυροσβεστών που μετακινούνται για εκτέλεση υπηρεσίας από Γαλατά προς Πόρο κατά την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο. Κατόπιν αυτού, η κοινοπραξία ‘Πορθμεία Πόρου-Γαλατά’ έκανε δεκτό το σχετικό αίτημα και ήδη, από 2/6/2001, οι εποχικοί υπάλληλοι μετακινούνται από και προς τον Πόρο, προς εκτέλεση υπηρεσίας, δωρεάν».


Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«
Είναι θετικό ότι έστω και με καθυστέρηση δόθηκε λύση στην άδικη επιβάρυνση που υφίσταντο οι συμβασιούχοι Πυροσβέστες.
Με δεδομένα τα πολυάριθμα και πιεστικά προβλήματα που πλήττουν την Πυροσβεστική Υπηρεσία αλλά και την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, θα συνεχίσω, όπως είναι αυτονόητο να ασκώ κάθε είδους πίεση μέσω της Κοινοβουλευτικής Διαδικασίας για την επίλυσή τους
».

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ !!!
ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ 500ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΒΑΖΕ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ....ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΑΣ ΠΟΥΛΑΓΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΑ 60!!!!!!!!!!!!
ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΡΑ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΤΡΩΝ  (ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ <<ΖΑΠΠΕΙΟ 2>>) ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΡΙΣΗ.

          Η ΕΞΥΠΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΝΕΠΛΕΞΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΑΠΟΔΟΧΗ.

          ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ. ΑΦΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗ ΔΙΑΡΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦ ΕΤΕΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΠΗΧΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ  <<ΦΙΛΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ>> ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.


ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΚΑΤΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ

ΜΕ ΕΥΘΕΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,  ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ.
    Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΗΤΑΝ ΒΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΜΠΛΕΞΕΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΚΛΑΔΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΑ ΛΑΘΗ.
    ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ.

ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ

  ΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Ο ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ.
     Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ  (ΜΑΛΙΣΤΑ  ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ) ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΛΩΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΤΟΝ ΕΓΚΑΛΕΣΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ)  ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.
     ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ. ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ  ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ  <<ΖΑΠΠΕΙΟ 2>>. ΚΑΙ  ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
       ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ Η ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕΤΑ.
       ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΘΕΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. 

ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΜΙΑ ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ  ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ.
      Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΜΜΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.
       ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΣΤΑΘΗΣ

  Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  ΦΛΩΡΙΝΑΣ  ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΣΤΟ <<ΑΠΑΞ>> ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
     <<ΑΠΑΞ  ΠΡΟΘΥΜΟΣ,  ΓΙΑ  ΠΑΝΤΑ  ΠΡΟΘΥΜΟΣ>>.