Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΗΣ NASA


Ρομποτικός εξοπλισμός που αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται για τη λήψη και ανάλυση δειγμάτων από την επιφάνεια και το υπέδαφος του Άρη, ο οποίος έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από χέρια Έλληνα αστροφυσικου.

ΑΛΗΘΕΥΕΙ?

ΠΡΟΣΕΞΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΟΕΟ?

Μέσα στο γενικό χαμό ο πρωθυπουργός μας την έκανε πάλι. Πηγαίνει λέει στη Κοπεγχάγη για την διάσκεψη του κλίματος.Από τις 60 ημέρες που είναι πρωθυπουργός τις 55 είναι στο εξωτερικό. Ο άνθρωπος είναι διχασμένη προσωπικότητα.

ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ

Έκθεση με τίτλο "Ο Mηχανισμός των Αντικυθήρων: Περιήγηση στην αστρονομία και την τεχνολογία της εποχής του", σχετικά με το σπουδαιότερο τεχνολογικό αντικείμενο που σώθηκε από τον αρχαίο κόσμο, παρουσιάζει το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (ΕΙΕ). Η έκθεση, η οποία συνοδεύεται από σχετικές επιστημονικές ομιλίες, πραγματοποιείται στο πλαίσιο των ειδικών μορφωτικών εκδηλώσεων "Επιστήμης Κοινωνία", ξεκινά σήμερα και θα διαρκέσει έως τις 25 Ιανουαρίου 2010.

ΤΟ ΓΕΛΟΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ

Γυαλιά καρφιά τα έκαναν πάλι στο κέντρο της Αθήνας οι φίλοι του κ. Χρυσοχοϊδη, του κ. Βούγια και του κ. Τσίπρα. Πρόκειται για τους γνωστούς αλήτες του αντεξουσιαστικού χώρου οι οποίοι είχαν ουσιαστικά προαναγγείλει τα επεισόδια και μάλιστα είχαν καλέσει και τους εξ αλλοδαπής φίλους τους να καταστρέψουν μαζί περιουσίες πολιτών και να εκθέσουν την χώρα από κοινού στην παγκόσμια κοινή γνώμη.