Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2009

ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

http://parapolitikaargolida.blogspot.com/

ΕΛΛΙΣΑΒΕΤ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η Β ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΚΥΡΙΑ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.
ΗΤΑΝ ΛΕΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΩΝ.(ΓΛΩΣΣΟΔΕΤΗΣ)
ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΛΑ,ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ.

ΚΟΥΙΖ


ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΚΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ?

ΤΣΑΤΣΟΣ


ΚΟΝΤΡΑ ΞΕΣΠΑΣΕ ΜΕΤΑΞΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

"ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ."ΔΗΛΩΣΕ Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ

"ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΥ"ΔΗΛΩΣΕ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ

TEO-PASS


ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ TEO-PASS,ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Τι κοινό έχει ο Παναθηναικός με το Big Brother;

Κάθε 15 ημέρες, φεύγει και από ένας!

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΡΑΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΚΕΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ "ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ" ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ.

ΒΙΒΑΡΙ

ΣΤΟ ΒΙΒΑΡΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ Β ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΥΡΙΑ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΡΑΒΑΝΤΗ.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ.ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ.ΕΙΝΑΙ 22 ΕΤΩΝ,ΑΡΚΑΣ,ΣΤΟΠΕΡ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΝΩ ΠΕΡΣΙ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ.

ΜΠΛΟΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΚΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

http://nonews-news.blogspot.com/2009/07/blog-post_5289.html

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ


ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΑΧ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΡΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ http://parapolitikaargolida.blogspot.com/