Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

ΜΑΝΙΑΤΗΣ


Οι κυβερνώντες λένε ότι δεν υπάρχει, οι απελθόντες λένε ότι έχει διασφαλιστεί… Ο λόγος για το κονδύλι των 400 εκ. ευρώ που επρόκειτο να διατεθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση για οικιακές παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας. Ο αρμόδιος υφυπουργός Γιάννης Μανιάτης πάντως ανακοίνωσε ότι οι όροι του προγράμματος αλλάζουν, και η επιδότηση θα αφορά μόνο θερμομονωτικά κουφώματα και διπλά τζάμια. Και αυτά λόγο έλλειψης κονδυλίων, με το ποσό για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον», να συγκεντρώνεται από περικοπές ποσών από άλλα προγράμματα του ΕΣΠΑ.

ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ

ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ?
ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΜΕΧΡΙ 1600κ.εκ ΤΑ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?
ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟ...

ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΚΟΛΑΣΗ

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΤ.
ΑΥΤΟΣ ΠΡΩΤΟΕΠΑΙΞΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ.
ΡΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ.

ΚΑΙ Ο ΕΒΕΡΤ


Υπέρ της Ντόρας Μπακογιάννη για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας τάχθηκε ο Μιλτιάδης Έβερτ. Σε γραπτή του δήλωση, την οποία μετέδωσε το Mega, ο τέως πρόεδρος της ΝΔ δηλώνει ότι η ανάδειξη της τέως υπουργού Εξωτερικών στην ηγεσία θα δημιουργήσει προοπτικές ώστε το κόμμα να επανέλθει στην εξουσία. Η στήριξη Έβερτ σε Ντόρα έχει προκαλέσει παγωμάρα στα επιτελεία Σαμαρά και Αβραμόπουλου. Απολύτως λογικό αφού ένας διαχρονικός εσωκομματικός αντίπαλος της Μπακογιάννη στηρίζει ανοιχτά την υποψηφιότητα της. Πέραν αυτού, είναι άλλο να έχεις τη δημόσια στήριξη του Έβερτ και άλλο του πρώην Εβερτικού Γιάννη Μανώλη. Τις επόμενες ώρες αναμένονται και αντίστοιχες δηλώσεις και από άλλα ιστορικά στελέχη της Ν.Δ.

ΩΧ ΩΧ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ(ΣΑΜΑΡΑ)

ΚΡΙΜΑ ΤΟΣΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ JOHN TON ADRIANO ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ!!!

ΦΙΛΙΚΑ

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΜΟΔΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.
ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΕΙ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΤΗΣ...

ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ

ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΟΡΙΖΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΤΑ.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ?
ΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ...
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ Ο ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ?
ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ Η ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΝΤΟΡΑ...
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΩΡΑ...

ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η λέξη "έκπληξη" είναι μάλλον αστείο να ακουστεί ή να γραφτεί.Ήταν σαφές ότι ο Αβραμόπουλος δεν θα τερμάτιζε ποτέ στην κούρσα της διαδοχής της Νέας Δημοκρατίας.Το έπαιξε "ενωτικός" , το έπαιξε "δημοκρατικός" ζητώντας πιο ανοιχτές διαδικασίες και τώρα ανοίγει τον δρόμο στη Ντόρα.Δεν έχει το ειδικό πολιτικός βάρος που απαιτείται για τέτοιου είδους διαδικασίες.Του αρκεί ότι "προλαβαίνει" τις εξελίξεις.Αν η Νέα Δημοκρατία διαλυθεί , θα φωνάζει ότι "σας τα έλεγε".Αν η Νέα Δημοκρατία χάσει στις εκλογές , θα φωνάζει ότι "είχα προειδοποιήσει".Αν βγει η Ντόρα , θα αναβαθμιστεί ο ρόλος του....Αν βγει ο Σαμαράς...πλάκα κάνουμε...δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση...
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΜΕ

ΖΑΓΟΡΙΤΗΣ

ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΓΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ? ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΚΟΜΗ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ?

Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ


Γλυκιά μου Ντόρα, πιστεύω πως εσύ θα είσαι η διάδοχός μου, γι’αυτό και φρόντισα να σου παραδώσω το μαγαζί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ώστε… να φρίξει ο πατέρας σου. Σου αφήνω λοιπόν τα 2.500.000 αγανακτισμένους ψηφοφόρους που είχαν την έμπνευση να με ψηφίσουν ακόμα και στις τελευταίες εκλογές (τους υπόλοιπους βρες τους μόνη σου), τρεις συνυποψήφιους τους οποίους υπεραγαπάς, (ειδικά τον Αντώνη μας), έναν μηχανισμό που επιμένει να με στηρίζει ακόμα, τον Γιώργο Βλάχο (τον δημοσιογράφο), κάτι κατάλοιπα από σκάνδαλα που έγιναν όσο έλειπες στο Βουκουρέστι και τη μεγάλη ευκαιρία να γίνεις πρωθυπουργός. Επειδή μου παραπονέθηκες πολλές φορές πως αργούσα να αποσυρθώ από την αρχηγία, σου θυμίζω πως για Μητσοτάκαινα είσαι πολύ μικρή ακόμα. Σκέψου σε τι ηλικία έγινε πρωθυπουργός ο μπαμπάς σου…
Αγαπητέ Αντώνη, μπορεί να έλειπες για χρόνια από το κόμμα και για πάνω από μια δεκαετία να ήσουν εξαφανισμένος από την πολιτική ζωή του τόπου και να μην έχεις προσφέρει τίποτα, (εκτός από το να ρίξεις τον Μητσοτάκη), παρόλα αυτά αισθάνθηκα την ιερή υποχρέωση πριν αρκετό καιρό να σου προσφέρω μια υπουργική θέση, ώστε να επανέλθεις ξανά στο προσκήνιο και να συμβάλλεις κι εσύ στον υγιή ανταγωνισμό (σκίστην την σ@*&%) και την ευγενή άμιλλα που διακατέχει την παράταξή μας. Σου αφήνω λοιπόν… την Ντόρα και την αγάπη μου.
Φίλτατε Δημήτρη, μεταξύ μας, θα ήθελα εσύ να είσαι ο διάδοχός μου, πρώτον γιατί ο «τιποτισμός» σου θα επισκιάσει τον δικό μου και δεύτερον είσαι τόσο βαρετός και κενός περιεχομένου όταν μιλάς, που στα συνέδρια θα ζω και θα πεθαίνω για να βλέπω τις αντιδράσεις της Ντόρας και του μπαμπά της. Σου αφήνω λοιπόν ένα τεράστιο «τίποτα», ώστε να συνεχίσεις επάξια το έργο μου. Μπορείς.
Τεμέτερον Πανίκα, εσένα σου αφήνω κάτι σερραϊκούς ακανέδες στο ψυγείο του γραφείου μου, ένα κουτί ωτία που μου χάρισαν φίλοι ψηφοφόροι όταν πήγα στην Καλαμαριά και τη στολή του μπλε Power Ranger που φορούσε ο γιος μου πέρυσι στις απόκριες. Αν καταφέρεις να γίνεις αρχηγός, θα σταματήσουν όλοι να λένε πως η δική μου θητεία στην αρχηγία της παράταξής μας ήταν… ποντιακό ανέκδοτο.
Σας φιλώ όλους στα μούτραΜε εκτίμηση (ναι αλήθεια)Κώστας(λείπω για ψάρεμα, μη με ψάξετε)

ΑΗΘΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ

Με τον κύριο τίτλο "ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ" και υπέρτιτλο
"Με δακρύβεχτο ύφος πουλάει Καραμανλισμό στη Θεσσαλονίκη",
επιτίθεται στην κυρία Μπακογιάννη, η πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα (free press) της Θεσσαλονίκης, "Σήμερα", η οποία...έχει 180.000 αναγνώστες καθημερινά.
Η εφημερίδα που όλο το προηγούμενο διάστημα στήριζε με νύχια και με δόνται τον Κώστα Καραμανλή, επιδόθηκε, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, σε έναν άνευ προηγουμένο πόλεμο εναντίον της Ντόρας Μπακογιάννη, που έτσι κι αλλιώς, δεν έχει σημαντική επιρροή στους ψηφοφόρους της Ν.Δ. στη Βόρεια Ελλάδα.
Δείτε αναλυτικά στη δεύτερη φωτό την αστεία επιχειρηματολογία της, που στηρίζεται σε αναπόδεικτες υποθέσεις και φτηνά παραπολιτικά τεχνάσματα.
Στο taxalia, δεν φημιζόμαστε για τη "στήριξή" μας στην κ.Μπακογιάννη, αλλά δεν εκτιμούμε και τέτοια ολομέτωπα "μαχαιρώματα" χωρίς αποδείξεις.

Πηγή

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΠΕ <<ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΕΝΑ>>. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΟΤΙ ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ

ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΟΛΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΩΝΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΤΑΒΑΝΟΠΡΟΚΑ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ.ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ.