Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΠΕΡΙ ΠΟΘΕΝ ΚΑΙ ΕΣΧΕΣ

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ.
ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΕΙΕΤΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ,ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΣΧΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ,ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!

ΒΛΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ


ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ? ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ? ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ? ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΕΛΘΕΙ , ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ.

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Να αναρτώνται στο Διαδίκτυο τα πόθεν έσχες όλων των βουλευτών, από την ημέρα που μπήκαν στη Βουλή ώς σήμερα, ζητεί ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τη συζήτηση γύρω από τις αλλαγές στο νόμο περί ευθύνης υπουργών...


Μιλώντας στον Βήμα 99,5 ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι πρόκειται για επικοινωνιακό τέχνασμα και πως νόμος φέρνει οριακές βελτιώσεις, αφού υπάρχουν οι ασφυκτικοί περιορισμοί του άρθρου 86 του Συντάγματος.

Είπε, μάλιστα, πως ΠΑΣΟΚ και ΝΔ χύνουν τώρα «κροκοδείλια δάκρυα», ενώ στο παρελθόν οι περισσότεροι βουλευτές τους δεν προσυπέγραψαν την πρότασή του για αναθεώρηση του συγκεκριμένου άρθρου.

Όπως υπενθύμισε, όταν επιχείρησε να συλλέξει τις 50 υπογραφές που απαιτούνται για να κριθεί αναθεωρητέο ένα άρθρο του Συντάγματος μόνο 12 από τους 300 βουλευτές υπέγραψαν.

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, από τα μέλη της τωρινής κυβέρνησης υπέγραψε μόνο ο Ανδρέας Λοβέρδος. «Ούτε ο κ. Καστανίδης, ούτε ο κ. Παπανδρέου υπέγραψαν» είπε.

Οι υπουργοί πρέπει να τυγχάνουν αυστηρότερης αντιμετώπισης και όχι ηπιότερης, συγκριτικά με τους πολίτες, τόνισε.

Στο σημείο αυτό επανέλαβε ότι πρέπει να αναρτηθούν στο Διαδίκτυο όλα τα πόθεν έσχες των βουλευτών, από τη στιγμή που εκλέχθηκαν ώς σήμερα, υπογραμμίζοντας ότι «όσο δεν γίνονται αυτά τα πράγματα οι πολίτες είναι καχύποπτοι απέναντι στο πολιτικό σύστημα».
fimotro

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ?

         Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Η ΝΤΟΡΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ. ΟΚΟΥΒΕΛΗΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ. ΟΛΗ ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΙΘΑΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΙΑΣ ΣΥΜΜΑΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΥΤΟΤΟΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ. ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. ΜΗΠΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΠΟΥ?