Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Είναι μία μάχη για το μέλλον του ελληνισμού, από την οποία δεν μπορούν να λείψουν οι έχοντες και κατέχοντες. Και κυρίως εκείνοι που έχουν επωφεληθεί επί σειρά ετών από τον περίεργο ελληνικό … καπιταλισμό.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ
Από τον Θανάση Μαυρίδη
Αν ο κ. Τσίπρας είναι ψευτράκος, τότε είναι απορίας άξιο πως ο κ. Μεϊμαράκης, ο θεματοφύλακας των ιερών και οσίων της κεντροδεξιάς, ετοιμάζεται να του ζητήσει συνεργασία μετά από τις εκλογές.
Μία ακόμη απορία που έχουμε είναι που θα βρεθούν τα χρήματα που προβλέπει το μνημόνιο ότι θα εισπραχτούν από τις ιδιωτικοποιήσεις, όταν η κρίση στην Κίνα έχει ήδη κάνει τους διαχειριστές ιδιαίτερα προσεκτικούς στις κινήσεις τους.
Έχουμε πολλές απορίες. Χρόνο δεν ξέρουμε αν έχουμε για να τις λύσουμε. Το μνημόνιο που υπέγραψε ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Η διεθνής συγκυρία δεν επιτρέπει υπεραισιόδοξα σενάρια. Δεν υπάρχουν επενδυτές που θα έρθουν να βάλουν ένα στοίχημα στην αφερέγγυα Ελλάδα, όταν η κρίση δημιουργεί μεγαλύτερες ευκαιρίες σε πιο σοβαρές αγορές.
Το γεγονός αυτό μπορεί στο τέλος να μας αναγκάσει να κάνουμε το αυτονόητο! Να προχωρήσουμε την πολυπόθητη εθνική συνεννόηση.
Τι είναι όμως αυτή η περίφημη εθνική συνεννόηση; Σίγουρα όχι το φάρμακο για πάσα νόσο. Το κακό είναι ότι ο πολιτικός κόσμος έχει αποδείξει ότι δεν είναι ικανός να διαχειριστεί τόσο σημαντικές υποθέσεις. Άντε κανέναν διορισμό και κανένα ρουσφετάκι με τα χρήματα του δημοσίου.
Η σύμπραξη της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ είναι μία διέξοδος σωτηρίας στο

6 ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 5 Η Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ\-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ

Στο πρωτοδικείο Ναυπλίου κατατέθηκαν 6 υποψηφιότητες αντί για 5 από τη Ν.Δ., Γ.Αδριανός, Β.Σιδέρης, Θεοδοσία Κρίγγου-Τάνταρου, Θεοδώρα Καλογεράκου, Γιάννης Μαλτέζος και Κώστας Δημούλης. Αυτό το μπέρδεμα έγινε λόγω του γεγονότος ότι η Συγγρού έδωσε το οκ ή δεν ενημέρωσε τους δυο τελευταίους για το ποιος από τους δυο θα είναι υποψήφιος. Βέβαια θα πρέπει να τονίσουμε πως ο Κ.Δημούλης κατέθεσε μετά τη δεκάτη βραδινή την υποψηφιότητα του. Όσο αφορά τη νομιμότητα του ψηφοδελτίου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, όμως καλείτε το κόμμα να επιλέξει ανάμεσα στο Γ.Μαλτέζο και Κ.Δημούλη και αυτό σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει την Τετάρτη όπου και θα ανακοινώσουν επίσημα τα ψηφοδέλτια.
Σ.Π.
parapolitikaargolida

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΔΡΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ. ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΟΜΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ. ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ