Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του ο Καραμανλής, στο 53% ο Κυριάκος

Το μέχρι τώρα πανίσχυρο σύστημα Παυλόπουλου-Καραμανλή-Τσίπρα-βαρόνων μπροστά στην πρώτη πανωλεθρία

Σοκ στους καραμανλικούς εάν επαληθευθούν οι προβλέψεις του στρατοπέδου του Κυριάκου Μητσοτάκη που βλέπουν ένα αποτέλεσμα 53%-47%  υπέρ του Κυριάκου.

Διευρύνεται η διαφορά υπέρ του Κυριάκου, καθώς η ενσωμάτωση βρίσκεται στο 55% .

Κερδίζει στη Βόρεια Ελλάδα και με μεγάλη διαφορά στην Κρήτη.

Η Αττική αναμένεται ότι θα του δώσει υψηλή δυναμική.

Στο 53,2% έναντι 46,8% η τελική πρόβλεψη στο επιτελείο Κυριάκου

Εάν αυτό είναι το τελικό αποτέλεσμα ένα ολόκληρο σύστημα θα έχει υποστεί την πρώτη πανωλεθρία μετά από μια χρονιά, το 2015, που είχε επικρατήσει απόλυτα το σύστημα Καραμανλή-Παυλόπουλου-Τσίπρα και ολιγαρχών των ΜΜΕ...Σύμφωνα με πληροφορίες ο Καραμανλής παρακολουθεί σοκαρισμένος από την Ραφήνα τα αποτελέσματα σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ευρυπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος του δίνει κουράγιο…

Ολα δείχνουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο νέος πρόεδρος της ΝΔ. Στα τμήματα της Αττικής η διαφορά των δύο μονομάχων είναι πάνω από 10 μονάδες και αυτό το αποτέλεσμα ξεκαθάρισε το όνομα του νικητή.
Με την καταμέτρηση να είναι στο 55% ο κ. Μεϊμαράκης έχει 49,5% και ο κ. Μητσοτάκης 50,5%.

Η ανεπίσημη εκτίμηση για το τελικό αποτέλεσμα από την πλευρά Μητσοτάκη είναι:

Μητσοτάκης 53%

Μεϊμαράκης 47%

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ Ο ΠΑΚΗΣ

UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΟΣ ΑΡΓΟΥΣ

 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ. ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η UNESCO ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΡΓΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ <<ΠΑΓΩΤΟ>> ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙΡΟ. ΚΟΙΤΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΜΑΣ.  ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΕΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ <<ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ>> ΣΑ ΝΑ ΛΕΜΕ BAYERN ΜΕΣΟΡΑΧΗΣ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΒΡΑΒΕΙΟΥ. <<Ο ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ....>>​. ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ  ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ... ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΔΙΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΥΠΟΤΙΜΑ ΟΜΩΣ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΛΑΙΚΗ ΡΗΣΗ ...ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

 ΤΣΙΠΡΑΣ, ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ, ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΤΑ ΤΙΝΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΣΤΟΧΟΣ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ. 20% ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ, 7% ΓΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, 7% ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΞΗ (ΑΛΛΙΩΣ 384 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ), 30% ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΑΛΛΟ 30% ΓΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΦΟΡΟΥ (ΤΟ 100% ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ). ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ 104% ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟ 100ΣΤΑΡΙΚΟ ΚΑΙ 4 ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ???????????  ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?