Τρίτη, 18 Αυγούστου 2009

ΣΙΟΥΦΑΣ


ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ,ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΓΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΓΔΜ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΦΑΣ.ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ,ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ,Ο κ ΣΙΟΥΦΑΣ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΕΥΡΕΘΕΙ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΟΗΕ.

ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ

"Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ,ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΜΑΣ.ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ,ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ,ΚΥΡΙΩΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ,ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΝΗΘΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ".
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ.
ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ,ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΠΑΛΩΣΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ "ΜΑΜΑ" ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ,ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΖΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ.

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

ΤΟ 5% ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΘΜΩΝ ΑΝΟΙΞΕ ΧΘΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ.ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.

ΩΡΑΙΑ ΜΑΝΤΗΛΑ


ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ


ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ,ΦΟΡΟ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΡΗΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ


ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΥΚΟΛΗΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ.ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΟ,ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ,Ο ΗΛΙΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ


"ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ".

ΑΥΤΑ ΔΗΛΩΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.

ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ


ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ


ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ.ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

Υ.Γ ΑΦΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ.ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ...

ΕΥΘΥΝΗ 3


ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΠΑΡΑΔΙΝΟΤΑΝ Ο ΔΡΟΜΟΣ 1 ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ?(ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΙ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ).ΘΑ ΓΛΙΤΩΝΕ ΔΗΛΑΔΗ 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΟΛΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΤΑ 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΘΡΗΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ?ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ?ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΞΩ.
ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ...

ΕΥΘΥΝΗ 2


ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ?

Α ΡΕ ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...