Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΡΥΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ


Φίλοι συμπολίτες,

οι νέες διοικητικές αλλαγές στο πεδίο της αυτοδιοίκησης με την εφαρμογή του περίφημου Καλλικράτη, άλλαξαν άρδην το τοπικό πολιτικό σκηνικό και μεταβάλλουν κατά πολύ την καθημερινότητα όλων μας.

Μια τέτοια συγκυρία απαιτεί γνώσεις, εμπειρία και καθαρές προθέσεις από όλους όσους θα ασχοληθούν με την τοπική αυτοδιοίκηση και βέβαια συνεργασία με όλους και σε όλα τα επίπεδα.

Στα πλαίσια αυτών των συνθηκών πήρα την απόφαση να συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο του Δήμου Άργους – Μυκηνών «Πρόταση Ελπίδας» με υποψήφιο δήμαρχο τον Σωτήρη Κωτσοβό.

Πρόκειται για μία πραγματικά αξιόλογη ομάδα πολιτών με γνώσεις, θέληση και διάθεση να συμβάλλουν και να διαμορφώσουν τις συνθήκες για την ομαλή μετάβαση στη νέα πραγματικότητα.

Η «Πρόταση Ελπίδας» αποτελεί τη μοναδική σοβαρή πρόταση διοίκησης του Δήμου, που την επισφραγίζουν οι γνώσεις και η παρουσία του Σωτήρη Κωτσοβού.

Υπόσχομαι να στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια αυτή και να βοηθήσω όσο μπορώ, ώστε η πορεία αυτή να καταστεί νικηφόρα προς το συμφέρον του Νέου Δήμου και του μέλλοντος των παιδιών μας.

Δημήτριος Καρυάμης

Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος με την

Ανεξάρτητη Παράταξη

Δήμου Άργους – Μυκηνών

«ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ»

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΟΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ. ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΙΣ <<ΕΚΘΕΣΕΙΣ>> Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΤΑ ΛΕΥΚΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΣΕΙ.