Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΤΡΙΚΟ ΚΕΡΔΑΜΕ! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ! ΦΘΟΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΟΥ! Ακόμη να παραιτηθεί ο αρχιστράτηγος της ήττας της Συγγρού;


[Σιγά μην ιδρώσει το αυτάκι του... Τέτοια άτομα έχουν θράσος και το μόνο που τα ενδιαφέρει είναι η προσωπική τους ανέλιξη και το παραδάκι που πληρώνονται... ποιο κόμμα και μαλ@κίες; Αυτά είναι μόνο για εμάς τους μαλ@κες...]

Όλοι αν και από την αρχή διαφωνούσαν κάθετα με την “μεσαιοχωρίτικη”  στρατηγική της συναίνεσης της ΝΔ απέναντι στους
πολιτικούς γκάγκστερς Τσίπρα και Καμμένο, στήριξαν μέχρι τέλους την μάχη  που έδωσε ο Βαγγέλης Μειμαράκης.

Ομως η αδιαμφισβήτητη βαριά εκλογική που υπέστη η Νέα Δημοκρατία, το -7,5% από έναν ξεδοντιασμένο αντίπαλο σαν τον Τσίπρα, με την χώρα χρεοκοπημένη και τις Τράπεζες κλειστές έχει ονοματεπώνυμο και αιτίες.

Με πιο σημαντική την ανυπαρξία του κομματικού μηχανισμού της Νέας Δημοκρατίας, να υποστηρίξει τον αγώνα που έδινε ο επικεφαλής του κόμματος για να κερδίσει.

Ειδικά ο πιστός πολιτικός υπηρέτης των εκάστοτε αρχηγών στην Νέα Δημοκρατία, γραμματέας του κόμματος Παπαμιμίκος ήταν παντελώς εξαφανισμένος σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Και τον μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να μοιράζει παραπολιτικά δεξιά και αριστερά υπονομεύοντας την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας και άρα τον ίδιο τον Μειμαράκη.

Οι νίκες όπως και οι ήττες δεν είναι ορφανές. Κάποιος στη Νέα Δημοκρατία πρέπει να αναλάβει την ευθύνη του εξευτελιστικού εκλογικού αποτελέσματος.

Με πρώτο και καλύτερο τον Παπαμιμίκο.
ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου