Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑ


ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ Ο ΤΑΚΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑΣ. ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ. ΞΕΚΙΝΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ.
     ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ  ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ <<ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ>> (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ  <<ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ>> (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ), ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ << ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΟ >> ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΡΑΦΑΗΛ ΜΠΑΡΟΥ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟ (ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΥ), ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΥΝΟΕΙ ΤΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ. ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ JENGA  ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.
      ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΥΟ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ. ΑΦΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Η ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΠΕΛΘΟΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΠΟΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΠΟΥ 300.000 ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΑΝ. ΜΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΡΓΟΥΣ – ΝΑΥΠΛΙΟΥ.                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου