Τρίτη, 8 Μαΐου 2012

ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ


ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Η ΙΣΩΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΑΦΡΩΣ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ.
      ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΝΤΙ – ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ.
      ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ.
      Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.
      ΑΣ ΤΟΥ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ.
      ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΕΞΙ ΜΗΝΩΝ, ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΙΕΣ.
       Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ  ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ  ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΤΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ  ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΤΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΟΥΣ.
      ΜΕΝΕΙ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ  ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΛΑ  ΤΗ <<ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ>> ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ.
       Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΟΙ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ  ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΝ  ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥΣ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου