Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΑΠΟ ΤΣΙΠΡΑΣ <ΤΣΙΠΡΑΚΟΣ>

ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΤΡΕΞΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΑΝΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ Η ΤΟ ΟΛΟΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.

Η ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΕΥΣΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ.

ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ (ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) ΚΑΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΑΣΟΚ), ΖΗΤΗΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΤΩΝ ΤΟΥ 1950.

Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΝΑΓΛΥΦΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ.

ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΕΣ <<ΑΤΑΚΕΣ>> ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.

ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ <<ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥ Κ…>> ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ARMANI.

1 σχόλιο:

  1. Ρε Ληξίαρχε μην πιάνεσαι κορόιδο.

    Εκτός από το κοφτερό του μυαλό ο Τσίπρας κουβαλά και εμπειρία δεκαετιών του Αριστερού κινήματος.

    Τι περίμενες δηλαδή, να κάνει και αυτός τις κωλοτούμπες του Αντώνη όταν η συντριπτική πλειοψηφία καταδίκασε τις πολιτικές του Μνημονίου;

    Δεν βλέπεις ότι είναι τελειωμένοι "ηγέτες" τύπου Αντώνη που αφού διέλυσαν αυτό που παρέλαβαν και έδιωχναν για να παραστήσουν τους Αρχηγούς τώρα θα αναγκαστούν να τους παρακαλέσουν να γυρίσουν πίσω για να παρατείνουν την δική τους παρουσία στο κόμμα;

    Μεταξύ μας, μια χαψιά τους έχει αυτούς ο Τσίπρας, θα το δούμε άλλωστε.

    Prefadoros

    ΑπάντησηΔιαγραφή