Τρίτη, 1 Μαΐου 2012

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΜΑΡΑ


ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ.
       Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ. ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ( ΕΓΚΑΙΡΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ κ.τ.λ.)
        Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ  ΕΝΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΕΔΙΝΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΚΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΞΑΝΑ.
        Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ ΝΑ  ΤΗΝ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΟΝΤΑΙ  ΟΛΟΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ  ΜΠΗΚΕ  ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ.
        Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΜΩΣ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΟΔΕΥΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟΥ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ  ΜΙΑ ΕΥΚΡΙΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ. ΣΑΦΗ ΚΑΙ ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ. ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ. ΤΩΡΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΟΡΘΙΟΣ. ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΨΗΦΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ Η ΨΗΦΟ ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΗ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΣ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου