Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

  ΜΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ( ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ, ΜΕΛΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΩΝ, ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ, ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ) ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ.

     Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΣΤΡΕΦΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ. ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΙΝΔΥΝΟ. Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ. ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ << ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ>> ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΑΝ ΤΑ ΤΟΤΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΘΟΥΝ  ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2007 ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ << ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ>> ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ.

     ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΚΙ ΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΑΡΑ  ΝΑ ΠΛΗΓΕΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ. ΑΛΛΩΣ Η ΖΗΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου