Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ

ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΜΟΧΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ.

       ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΝΕΠΛΕΞΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΥΠΑΙΝΙΓΜΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ.

        ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ  ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ, ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ,  Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΗΓΟΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ. ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ  ΕΙΧΑΜΕ  ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ( ΤΟ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ) ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ , ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ  ΠΑΓΚΑΛΟΥ –ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.

         ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΑΣ  ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΙΝ ΑΥΤΑΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΣ ΚΑΘΙΣΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚΑΚΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΥΡΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ <<ΖΑΠΠΕΙΟ 2>>.

        ΑΥΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ, ΟΣΟ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΤΟΠΑΣΟΚ, ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.

         ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ Η ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Η ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ. ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου