Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΑΝΤΩΝΗ ΑΡΧΗΓΟ

Όταν στις 24/11/2009 είχαμε δημοσιεύσει και καυτηριάσει αυτή την αφίσα, δεν πιστεύαμε ότι θα μπορούσε ποτέ να λάβει πραγματικό πολιτικό περιεχόμενο, ούτε και ότι θα έπεφτε «γραμμή» από το ΠαΣοΚ, για να κατέλθουν μαζικά οπαδοί του, να καταβάλλουν το δίευρω και να ψηφίσουν για τον κο. Αντώνη Σαμαρά. Μέχρις ότου, είδαμε μία περίεργη ανάρτηση από το troktiko πριν λίγες ώρες. Ποια; Δείτε:
Ακόμα και ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ ψηφίζουν για να βγει ο Σαμαράς«A, ρε γίγαντα Παπανδρέου. Έβγαλες τον Σαμαρά αρχηγό της Ν.Δ. Μέχρι και του ΠΑΣΟΚ οι ψηφοφόροι ψήφισαν για να εκλεγεί ο Σαμαράς και όχι η Ντόρα. Τον θεωρούν πιο εύκολο αντίπαλο επειδή πάει προς τα δεξιά και δεν πλησιάζει το κέντρο. Και όμως πολλοί λένε ότι ο αριθμός θα φθάσει και τις ... 700.000 ψηφοφόρους. Αλλά δεν είναι όλοι της Νέας Δημοκρατίας.»
Πριν καν συνέλθουμε από την έκπληξη, ο βουλευτής Κιλκίς κος. Κώστας Κιλτίδης, προέβη στην ακόλουθη καταγγελία, μιλώντας στο
Voria.gr .
Καταγγελίες από Κιλκίς ότι στελέχη του ΠΑΣΟΚ ψηφίζουν Σαμαρά
«Μέλη μας που βρίσκονται στα εκλογικά τμήματα καταγγέλλουν πως στελέχη του ΠΑΣΟΚ, γνωστά στην τοπική κοινωνία του Κιλκίς, προσέρχονται στις κάλπες για να ψηφίσουν Σαμαρά. Πως διασφαλίζεται πως όποιος συμμετέχει σήμερα στην εκλογική διαδικασία της ΝΔ, δεν είναι μέλος άλλου κόμματος; Υπάρχει σύστημα διασταύρωσης; Επιπλέον, όπως είναι τώρα η κατάσταση μπορεί να προσέλθει κάποιος και να ψηφίσει 10 φορές. Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Επιβεβαιώνονται οι φόβοι που είχα εκφράσει στο συνέδριο για τις δυνατότητες που έχουμε να εξασφαλίσουμε το αδιάβλητο της διαδικασίας».
Για να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση με όλες αυτές τις καταγγελίες που έχουν αρχίσει να εμφανίζονται, ενώ, όχι μόνο δεν έχει αρχίσει ακόμη η καταμέτρηση, αλλά δεν έχουν κλείσει καλά-καλά οι κάλπες. Ελπίζουμε να διαψευστούν όλες οι ανώνυμες φήμες και οι επώνυμες καταγγελίες ότι το σύστημα ΠαΣοΚ επιδιώκει να εκλέξει πρόεδρο της ΝΔ.

2 σχόλια: