Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

ΤΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ

«Σφουγγάρι» για ό,τι ελέχθη μέχρι τώρα ψάχνει να βρει ο Σαμαράς. Η επάρατος Δεξιά προσπαθεί να διαγράψει τον μειοψηφικό Μητσοτακισμό των Χανίων. Ένα ρεύμα στο εσωτερικό της ΝΔ που είναι αμελητέο, μηδαμινό και προκαλεί ανατριχίλα στην καθαρόαιμη Δεξιά, της ….. «Ελλάς»- Αντώνης Σαμαράς!
Καλό σφουγγαράκι μάστορα!
Σήμερα πανηγυρίζουμε γιατί επιτέλους η Δεξιά απηλλάγη από τα τζάκια, τους μηχανισμούς, την οικογενειοκρατία και άλλες θλιβερές αναμνήσεις του μακρινού παρελθόντος. Σήμερα γιορτάζουν οι μουσάτοι Μανόληδες, οι βιλάτοι Ρουσόπουλοι, οι καρεκλοκένταυροι Ζαγορίτες και οι λοιπές δεξιές πλειοψηφίες που υποκριτικά στηρίζαμε, την θλιβερή παρουσία τους, στον πολιτικό μας βίο. Παραλίγο να πάθουμε καρδιακά επεισόδια για να μην χαλάσουν τη ζαχαρένια τους. Τέτοιος ηθικός ξεπεσμός!
Διευκρίνησις: Ο Χατζηεμμανουήλ κακώς συμπεριλαμβάνεται στα golden boys διότι όπως προσφάτως και επισήμως ανακοινώθη μοιράζει την περιουσία του στα ορφανά της γης, στα πεινασμένα ζωάκια του πλανήτη και στης χήρες του Άρη όπου ερευνητές επιμένουν ότι «υπάρχει ζωή»! (προσωπικά συγκινήθηκα ……)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου