Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Πολίτες της Βόρειας Κορέας πανηγυρίζουν για την επίσκεψη Παυλόπουλου στην άνεργη μητέρα

Οι εγχώριες βόμβες υδρογόνου του λαικισμού
όρεια Κορέα ανακοίνωσε ότι πραγματοποίησε σήμερα με επιτυχία την πρώτη της δοκιμή βόμβας υδρογόνου, το οποίο, αν επιβεβαιωθεί, σηματοδοτεί μια σημαντική πρόοδο στο πυρηνικό της πρόγραμμα. Οι πολίτες ξεχύθηκαν αυθόρμητα στους δρόμους και πανηγύρισαν το επίτευγμα του ηγέτη τους Κιμ Γιονγκ Ουν. Η αυθόρμητη συγκίνηση των βορειοκορεατών μπορούσε να συγκριθεί μόνο με την βόμβα υδρογόνου του λαικισμού των Παυλόπουλου-Παχατουρίδη, oι οποίοι επισκέφθηκαν την άνεργη μητέρα Αννα.
Στο μεταξύ εκατομμύρια Ελληνες ζητοκραυγάζουν από
ευτυχία επειδή ο Κατρούγκαλος με την κάλυψη Παυλόπουλου προσφέρει αμφισβητούμενη εθνική σύνταξη 300 ευρώ ενώ 1,5 εκατομμύριο άνεργοι του ιδιωτικού τομέα αισθάνονται επιτέλους δικαίωση όταν ο Παυλόπουλος-Βερναρδάκης επιβραβεύουν την πρόσληψη κι άλλων κηφήνων δημοσίων υπαλλήλων, όταν εξαιρούν τους υπαλλήλους της Βουλής από το πετσόκομμα των συντάξεων και φυσικά όλες τις υπόλοιπες πρωτοβουλίες της κυβέρνησης υπέρ του φάυλου πελατειακού κράτους.
Η Βόρεια Κορέα των Βαλκανίων εκφράζει τον θαυμασμό της για τις επιτυχίες του αδελφού Κίμ.
Η βόμβα αυτή ήταν ένας μηχανισμός κατασκευασμένος σε μικρό μέγεθος, διευκρίνισε η ίδια πηγή.
«Η πρώτη δοκιμή βόμβας υδρογόνου της Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 10:00 (τοπική ώρα, 03:30 ώρα Ελλάδος) την 6η Ιανουαρίου του 2016, βάσει της στρατηγικής αποφασιστικότητας του Κόμματος των Εργατών», που κυβερνάει τη χώρα, μετέδωσε η επίσημη βορειοκορεατική τηλεόραση.
Η ανακοίνωση αυτή έγινε έπειτα από τον εντοπισμό νωρίτερα σήμερα ενός σεισμού μεγέθους 5,1 βαθμών κοντά σε γνωστή τοποθεσία πυρηνικών δοκιμών της Βόρειας Κορέας.
Πρόκειται για την τέταρτη πυρηνική δοκιμή της χώρας αυτής, στην οποία έχουν επιβάλει κυρώσεις οι ΗΠΑ και ο ΟΗΕ για το πυρηνικό και το πυραυλικό της πρόγραμμα.

Eπίσης, η Πιονγκγιάνγκ ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει να ενισχύει το πυρηνικό της πρόγραμμα προκειμένου να μπορεί να προστατευτεί από τις εχθρικές πολιτικές των ΗΠΑ και ότι δεν θα το εγκαταλείψει όσο η Αμερική εμμένει στην, όπως την χαρακτήρισε «επιθετική τους στάση».

Η Βόρεια Κορέα πρόσθεσε ότι θα ενεργεί ως ένα υπεύθυνο πυρηνικό κράτος και δεσμεύτηκε να μην κάνει χρήση των πυρηνικών της όπλων αν δεν παραβιαστεί η εθνική της κυριαρχία.

Τέλος, σημείωσε ότι δεν θα μεταφέρει τις πυρηνικές της δυνατότητες σε άλλες πλευρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου