Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Προς τιμήν του Γεωργιάδη η στήριξη στον Παπασταύρου

Με  το στανιό 1400 ευρώ ήταν ο μισθός του Σταύρου Παπασταύρου σαν σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά. Αυτή είναι η αλήθεια σε μια χώρα που περισσεύει η παραγωγή λάσπης προς πάσαν κατεύθυνση. Εάν ο Παπασταύρου είχε όλα αυτά τα λεφτά που του χρεώνουν θα έπρεπε να είναι μεγάλο κορόιδο να αφήσει μια ονειρική ζωή για να ασχολείται με τις διαπραγματεύσεις της Κολομβίας των Βαλκανίων.

Δυστυχώς σ΄αυτή
τη χώρα με τους παπάρηδες τηλεεισαγγελείς κανείς δεν έχει δικαίωμα να είναι αθώος. Από αυτή την άποψη είναι άξια αναφοράς η στήριξή του από τον Αδωνι Γεωργιάδη.

Χρειάζονται κότσια να υποστηρίξεις ακόμη κι έναν αθώο όταν η ανεγκέφαλη κοινή γνώμη καταπίνει αμάσητη την λάσπη των λαμόγιων της δημοσιογραφίας κάθε φορά που στοχοποιούν κάποιον. Τι μπουρδελοχώρα είναι αυτή που ζούμε!

Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha σημείωσε πως «αν ο ελληνικός λαός δεν ήταν διαχρονικά αχάριστος θα έπρεπε να είχε δώσει το όνομά του σε δρόμο» και τον χαρακτήρισε ως έναν από τους πιο σκληρούς διαπραγματευτές με την τρόικα ο οποίος μάλιστα πρόσφερε κατά τον ίδιο πολύτιμες υπηρεσίες στον ελληνικό λαό.

Ερωτηθείς για την εμπλοκή του στο Panama Papers, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε επίσης πως όλα έγιναν εξαιτίας των μεγάλων του ικανοτήτων και παρείχε πλήρη στήριξη στον κ. Παπσταύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου