Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Στελέχη του Σαμαρά φεύγουν από τον Άδωνη και προστρέχουν στον Τζιτζικώστα....ΤΩΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕ δεν σε βλεπω καλα...μαλλον αρχισε η ΚΑΤΗΦΟΡΑ!!!

Όταν σας λέμε ότι η κριτική του Τζιτζικώστα εναντίον του Σαμαρά έγινε για "ξεκάρφωμα" να μας πιστεύετε.
Κατ' αρχάς γιατί αν ήταν αληθινή, η Μισέλ Κοκό και τα άλλα "ορφανά" του Σαμαρά θα είχαν 

φύγει από το επιτελείο του Τζιτζικώστα.
Και δεύτερον, δεν θα συνεχιζόταν η προσέλευση σαμαρόπαιδων στο επιτελείο του κ. Τζιτζικώστα.

Τελευταία μεταγραφή και μάλιστα από

το στρατόπεδο του άλλου σαμαρικού Άδωνη Γεωργιάδη δύο πρωτοπαλίκαρα του πρώην πρωθυπουργού.
Όπως γράφει ο “Μικροπολιτικός” των “Νέων”, ο Γιώργος Λουλουδάκη και ο Φώτης Σιάννης, γνωστά στελέχη του σαμαρικού στρατοπέδου, που στήριξαν από την πρώτη στιγμή τον Άδωνη Γεωργιάδη, στρέφονται πλέον προς την υποστήριξη της υποψηφιότητας του Απόστολου Τζιτζικώστα.
Αμφότεροι βρέθηκαν τα τελευταία χρόνια κοντά και στον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Παπαμιμίκο, το “σύστημα” του οποίου “τρέχει” από την πρώτη ημέρα την υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας για την ηγεσία της ΝΔ.
Θα μου πείτε, βρε παιδίμου υπάρχουν  και προσωπικοί φίλοι του κ. Σαμαρά όπως ο Φαήλος που είναι κατά του Τζιτζικώστα. Πώς γίνεται;
Όσο αντίθετοι να είμαστε με τον ιδεολογικό προσανατολισμό του κ. Φαήλου Κρανιδιώτη δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε ότι μπορεί να είναι φίλος του κ. Σαμαρά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και άβουλο ον. Γνώμη έχει και μάλιστα έντονα πολιτικοποιημένη (άσχετα αν συμφωνεί κανείς μαζί του ή όχι) και αυτή η γνώμη και λογική που έχει, δεν του επιτρέπει να συνταχθεί σε μια προσπάθεια που θα διχάσει και ίσως διασπάσει τη ΝΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου