Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Παρέμβαση Κ. Καραμανλή υπέρ του ευρώ

Μπροστά στην κρισιμότητα των στιγμών και την ώρα που η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιχειρεί να πετάξει από επάνω της τη μεγάλη ευθύνη των αποφάσεων, μεταφέροντας την καυτή πατάτα στα χέρια των πολιτών, αποκτά ιδιαίτερο νόημα η παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή.
Πριν από λίγη ώρα, ο κ. Καραμανλής έστειλε σαφέστατο μήνυμα πως τα συμφέροντα της χώρας βρίσκονται μέσα στην Ευρώπη.
Παράλληλα, έκανε λόγο για "άφρονες επιλογές", που οδηγούν την Ελλάδα σε περιπέτειες, βάζοντας, με τον τρόπο αυτό, στο στόχαστρό του την επιλογή του κ. Τσίπρα να οδηγήσει τη χώρα σε δημοψήφισμα, με το πραγματικό ερώτημα να είναι η παραμονή στο ευρώ ή όχι.
Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Κ. Καραμανλή έχει ως εξής:
"Τα πιο ζωτικά συμφέροντα του Έθνους επιβάλλουν την παραμονή της χώρας στην καρδιά της Ευρώπης. Οι υπαρκτές ατέλειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν αναιρούν επουδενί
την αξία αυτού του στρατηγικού προσανατολισμού. Άφρονες επιλογές που ναρκοθετούν την αρχή αυτή εξωθούν τη χώρα σε περιπέτειες, με απρόβλεπτες και πιθανώς μη αναστρέψιμες συνέπειες".
Ο πρώην πρωθυπουργός αυτή την ώρα βρίσκεται στο γραφείο του στη Βουλή, όπου δέχεται την επίσκεψη πολλών βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κοινό αίτημα των γαλάζιων βουλευτών προς τον κ. Καραμανλή είναι να πάρει το λόγο, σε λίγη ώρα στη Βουλή και στη διάρκεια της συζήτησης, που θα διεξαχθεί στην Ολομέλεια, με θέμα το κρίσιμο δημοψήφισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου