Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ

ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΠΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΕΤΥΧΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ. ΟΥΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΣΤHΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ.
ΕΙΤΕ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΤΕ OXI ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΕΤΡΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ. Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΒΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ. ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΙΑΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ.
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΑΠΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΑΠΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου