Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015

ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΤΡΙΑ ΠΗΓΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ. ΜΕ ΔΥΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ. ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΔΙΟΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ <<ΘΕΣΜΙΚΟ>> ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ.
ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ? ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ <<ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ>> ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΜΕ ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ  ΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ <<ΘΕΣΜΟΙ>> ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ <<ΘΕΣΜΟΙ>> ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΝ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ. 
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΨΗ (ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ) ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΜΟΝΟ ΔΥΟ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΓΟΥΣ, Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΠΟΣΟΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΚΙΟΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ. ΑΥΤΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου