Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015

Ζώα καθήστε να σας γ@μησει ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς , αυτό είναι το επίπεδο σας άχρηστοι κηφήνες.

Έκοψαν τον Αδωνι επειδή καθυστέρησε 8 λεπτά-Ομόφωνη η απόφαση της ξεφτίλας!

Που είναι ο Μεϊμαράκης που είναι ακόμα πρόεδρος και ενωτικός και ξερωγω τι να ζητήσει να την κάνουν δεκτή αφού οι άλλοι δύο υποψήφιοι δεν ελέγχουν ούτε κόμμα ούτε γραφεία ούτε επιτροπές; Φυσικά ακόμα και να μη φταίει, αυτός θα την φορτωθεί αφού ούτε ο Κυριάκος, ούτε ο Τζιτζικώστας ελέγχουν το κόμμα

Ομόφωνα η εφορευτική επιτροπή της ΝΔ απέρριψε την αίτηση υποψηφιότητας του Άδωνι Γεωργιάδη, λόγω εκπρόθεσμης κατάθεσης της.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) της Νέας Δημοκρατίας διαπίστωσε ότι υποβλήθηκαν εμπρόθεσμα τρεις κλειστοί και σφραγισμένοι φάκελοι υποψηφιοτήτων για την εκλογή στο αξίωμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας από τα μέλη του κόμματος:

  • κ. Μεϊμαράκη Ευάγγελο - Βασίλειο του Ιωάννη
  • κ. Μητσοτάκη Κυριάκο του Κωνσταντίνου
  • κ. Τζιτζικώστα Απόστολο - Ιωάννη του Γεωργίου

Οι φάκελοι ανοίχτηκαν, ελέγχθηκε και διαπιστώθηκε η ύπαρξη του προβλεπομένου, από τη διάταξη του άρθρου 10, παρ. 3, του Καταστατικού του Κόμματος, αριθμού των 50 υπογραφών μελών της Πολιτικής Επιτροπής που υποστηρίζουν την υποψηφιότητα καθενός από τους υποψηφίους. Στη συνέχεια θα επακολουθήσει έλεγχος της εγκυρότητας της κάθε υπογεγραμμένης πρότασης, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο από 24 Σεπτεμβρίου 2015 Πρακτικό και Απόφαση αρ. 2 της ΚΕΦΕ και στο «Αναλυτικό ενημερωτικό σημείωμα σχετικά με τη διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων, υποβολής και εκδίκασης ενστάσεων κατά υποψηφιοτήτων και ανακήρυξης των υποψηφίων για την εκλογή στο αξίωμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας», αντίγραφο του οποίου είχε παραδοθεί σε όλους τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους.

Επιπλέον, η ΚΕΦΕ διαπίστωσε ότι υποβλήθηκε εκπρόθεσμα φάκελος υποψηφιότητας από το μέλος του κόμματος κ. Σπυρίδωνα - Άδωνι Γεωργιάδη. Με ομόφωνη απόφασή της η ΚΕΦΕ απέρριψε την εν λόγω υποψηφιότητα, λόγω του εκπροθέσμου της κατάθεσής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου