Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Άδωνις: "Η Νέα Δημοκρατία είναι κατ' εξοχήν κόμμα του λαού"

Η ΝΔ είναι η καλύτερη επιλογή που έχει αυτή τη στιγμή ο ελληνικός λαός, είναι η παράταξη που έχει δικαιωθεί στις μεγάλες ιστορικές της επιλογές
Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, εξαπέλυσε επίθεση τόσο στην κυβέρνηση όσο και στον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, φέρνοντας μάλιστα ως
παράδειγμα τον ΕΝΦΙΑ που θα κληθεί να πληρώσει το Χαμόγελο του Παιδιού.

Παράλληλα δεν παρέλειψε να θυμίσει πως όταν επί κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, το Χαμόγελο, κλήθηκε να πληρώσει 30.000 ευρώ, τότε ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων. Όπως είπε ο κ.Γεωργιάδης, "σήμερα επί κυβέρνησης Τσίπρα, ο οποίος είχε υποσχεθεί ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, το «Χαμόγελο του παιδιού» καλείται να πληρώσει 43.000 ευρώ κι αυτό είναι ενδεικτικό της κοροϊδίας από πλευρά κυβέρνησης"

Επιπλέον απαντώντας στη ερώτηση για την εικόνα που δίνει το κόμμα του στην τελική ευθεία πριν τις εκλογές της 22ας Νοεμβρίου ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι δεν του αρέσει αυτή εικόνα ενώ την χαρακτήρισε ως "εικόνα διχασμού". «Αν δεν μπορέσουμε να μιλήσουμε πολιτικά και μείνουμε στα παραπολιτικά θα έχουμε αποτύχει» , πρόσθεσε ενώ υποστήριξε πως εκείνος  μιλάει μόνο πολιτικά για τους ανθυποψηφίους τους.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, η ΝΔ είναι η καλύτερη επιλογή που έχει αυτή τη στιγμή ο ελληνικός λαός, είναι η παράταξη που έχει δικαιωθεί στις μεγάλες ιστορικές της επιλογές και ό ίδιος έχει ένα όραμα για την επόμενη μέρα σε αυτήν.

Παράλληλα ανέφερε ότι το κόμμα του έχει και αρνητικά στοιχεία,  όπως το ότι έχει παλιό πρόσωπο. Ακόμη τόνισε ότι ο ίδιος θα επιδιώξει να δημιουργήσει μια ισχυρή ΝΔ, η οποία θα κατορθώσει να αλλάξει την Ελλάδα, μια ΝΔ που θα μάχεται, που δεν θα ντρέπεται και δεν θα δίνει εξετάσεις στην Αριστερά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο σημείο δε δίστασε να αφήσει σαφείς υπαινιγμούς κατά του έτερου υποψηφίου, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τονίζοντας με έμφαση ότι ο ίδιος ως πρόεδρος του κόμματος θα τρέχει στα προβλήματα και δεν θα περιμένει να έρθουν αυτά στα γραφεία της λεωφόρου Συγγρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου