Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ

ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Η ΚΑΘΕ ΦΗΦΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΣΤΟ ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ  Ο/Η ΤΡΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΥ.
ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ Η Η ΤΡΙΤΗ ΕΔΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΠΑΝΑΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΔΡΑ ΑΝ ΚΤΡΑΤΗΘΕΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.
ΟΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΙ ΕΝΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ (ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΓΑΛΕΟΣ, ΣΙΔΕΡΗΣ, ΜΑΝΙΑΤΗΣ). ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΙΟΛΑΣ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ). ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΕ ΠΙΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΕΜΒΟΛΙΖΕΙ ΧΩΡΟΥΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου