Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2012

ΓΙΑ ΣΟΥ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ!!!!!

Kατεπείγουσα εντολή του υπουργού εργασίας στις διοικήσεις όλων των Φορέων εποπτείας του Υπουργείου να παραδώσουν άμεσα το σύνολο των σχετικών εκκρεμών υποθέσεων στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου

Μετά τη χθεσινή επίσκεψη του στον Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου στην οποία συμφωνήθηκε η ταχύτερη και κατά προτεραιότητα διεκπεραίωση- και ως προς το ποινικό τους μέρος - των υποθέσεων που αφορούν σε καταχρηστικές περιπτώσεις χορήγησης και είσπραξης επιδομάτων, συντάξεων και λοιπών κοινωνικών παροχών, ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης έδωσε κατεπείγουσα εντολή στις

διοικήσεις όλων των Φορέων εποπτείας του Υπουργείου να παραδώσουν άμεσα το σύνολο των σχετικών εκκρεμών υποθέσεων στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου με χρονικό περιθώριο την 17η Αυγούστου 2012.


Παράλληλα, ζήτησε την άμεση εντατικοποίηση των ελέγχων από τα Ασφαλιστικά Ταμεία, προκειμένου να αντιμετωπιστεί και να παταχθεί άμεσα η παραβατικότητα σε κάθε μορφή της από οποιονδήποτε κι αν προέρχεται. Σε κάθε περίπτωση, κάθε νέα υπόθεση που θα προκύπτει από την ελεγκτική δραστηριότητα της διοίκησης – απογραφές, ηλεκτρονικές διασταυρώσεις και επιτόπιοι ιατρικοί έλεγχοι - θα αποστέλλεται εφεξής και στον Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου με ταυτόχρονη ενημέρωση του αρμόδιου Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Παναγιώτη Κοκκόρη.


Κατ’ αυτό τον τρόπο δημιουργείται ένας μόνιμος και ολοκληρωμένος μηχανισμός παρακολούθησης και ελέγχου των υποθέσεων παράνομης χορήγησης και είσπραξης κοινωνικών παροχών, σε αντιδιαστολή με ότι ίσχυε μέχρι σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου