Τρίτη, 17 Απριλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

  Η Ν.Ε. Αργολίδας του Κ.Κ.Ε. ανακοινώνει, σε εκδήλωση που πραγματοποιείται την Τετάρτη 18 Απριλίου 2012, και ώρα 8:00 μ. μ., στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου, τους υποψηφίους Βουλευτές του Κόμματος, για τις εκλογές της 6ης Μαΐου. Το ψηφοδέλτιο του Κ.Κ.Ε. απαρτίζεται από ανθρώπους με συμμετοχή στους κοινωνικούς αγώνες για την διεκδίκηση και υπεράσπιση των λαϊκών δικαιωμάτων. 

Οι υποψήφιοι Βουλευτές του Νομού είναι:

· Αγγέλου Νικόλαος του Δημητρίου, ετών 52, κτηνοτρόφος, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης ( Π.Α.ΣΥ. ). 
· Αντωνίου Γεώργιος του Κίμωνα, ετών 61, Δημοσιογράφος – Λαογράφος, μέλος της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης των ΕΒΕ. 
· Γκιόκα Βασιλική του Χαράλαμπου, ετών 29, Ελεύθερη Επαγγελματίας, μέλος της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης των ΕΒΕ. 
· Κολιζέρας Αθανάσιος του Γεωργίου, ετών 39, εργαζόμενος στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας, μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου των εργαζομένων. 
· Χατζηγεωργίου Δημήτριος του Σπυρίδωνα, ετών 59, Λογιστής – Φοροτεχνικός, μέλος της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης των ΕΒΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου