Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ

Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑ. ΤΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ <<ΚΑΤΩ ΣΥΓΓΡΟΥ>> ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ ΕΥΡΥΤΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΙΧΕΛΑΚΗ - ΒΟΡΙΔΗ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΕΛΤΑ), ΗΛΘΕ Η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΥΓΑ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΥ - ΜΟΥΡΟΥΤΗ. Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΑΝ ΟΙ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΦΡΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΘΗΚΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΥΓΑΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ. ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ (ΔΗΜΟΣΙΟ), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ Η ΗΓΕΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ <<ΟΜΑΔΑ>>. ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ <<ΗΡΑΚΛΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ>> ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ, ΧΡΗΣΙΜΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ <<ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ>> ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕΙΩΝΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου