Κυριακή, 22 Απριλίου 2012

Γιώργος Καρατζαφέρης: "Θα φύγουν καραβιές βουλευτών να πάνε στη Ραφήνα"


Συνέντευξη στο ΒΗΜΑ έδωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης και μεταξύ άλλων σχολίασε και την κατάσταση στην κεντροδεξιά, αλλά και την επόμενη μέρα των εκλογών. Μάλιστα είπε πως μπορεί μετά τις εκλογές να μην είναι στο τιμόνι της ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς και να φύγουν "καράβια" για την Ραφήνα, εννοώντας οτι θα πάνε να φέρουν τον Καραμανλή.
Διαβάστε το απόσπασμα από την συνέντευξη του Καρατζαφέρη:
«Ο Σαμαράς πρέπει να σκεφτεί το μέλλον»
Πρώτη φορά η κεντροδεξιά παράταξη πηγαίνει τόσο πολύ διασπασμένη στις εκλογές.
«Η πολιτική θέλει και ηθική. Οταν ο κ. Σαμαράς πολιτεύτηκε και επιβίωσε με αποστασία και σήμερα έρχεται και επιβεβαιώνει αυτή του την ηθική, με τον κ. Συμπιλίδη και ταυτοχρόνως παίρνει τον κ. Βορίδη, τον κ. Γεωργιάδη και την κυρία Αγάτσα, από τα άλλα κόμματα, έχει λογική συνεχούς αποστασίας. Ο αποστάτης λοιπόν δεν μπορεί να ενώσει. Τελικά η οργή του λαού πέταξε εκτός ψηφοδελτίων τον προδότη του 1993. Η αίσθηση όμως παραμένει η ίδια».
Θα καθόσασταν στο ίδιο τραπέζι με τον κ. Σαμαρά μετά τις εκλογές σε μια λογική επανένωσης της παράταξης;
«Αυτό δεν είναι το πρώτο. Το πρώτο είναι να σώσουμε την Ελλάδα. Και μετά βλέπουμε όλα τα άλλα. Κατ' αρχάς, δεν ξέρει κανείς εάν θα είναι ο Αντώνης στην καρέκλα του. Γιατί με οποιοδήποτε ποσοστό κάτω του 30% - ακούω το θρόισμα, μου μιλάνε άνθρωποι από τη λεωφόρο Συγγρού - θα φύγουν "καραβιές" βουλευτών να πάνε στη Ραφήνα. Λοιπόν, αν έχει και τέτοια προβλήματα, τότε τι συζητάμε;».
Το θεωρείτε πιθανό αυτό;
«Δεν το θεωρώ απίθανο. Αλλά εν πάση περιπτώσει, δεν είναι αυτό πρόβλημα για να το σκέφτομαι εγώ. Αυτός που πρέπει να το σκέφτεται είναι ο κ. Σαμαράς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου