Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Ραφαήλ Μπαρού: "Ανεξαρτητοποιούμαι από την Δ.Α.Κ.Ε."

 Ανακοίνωση:

Τα στελέχη του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου – Ερμιονίδος που δραστηριοποιούμεθα επί πολλά χρόνια με την παράταξη της ΔΑΚΕ, δηλώνουμε ότι στο εξής θα συγκροτήσουμε ανεξάρτητη παράταξη και θα αποκόψουμε πολιτικό και κομματικό δεσμό με το κόμμα της Ν.Δ., που μας πρόδωσε κατά τρόπο προκλητικό και αναίσχυντο στις εκλογές που έρχονται για την ανάδειξη του νέου Δημάρχου Ναυπλίου κατόπιν παραιτήσεως του προηγούμενου Δημάρχου. 


Επειδή ζήσαμε από κοντά και υπεστήκαμε τις μεθοδεύσεις, τις αλχημείες και την αντιδημοκρατική συμπεριφορά των τοπικών εκπροσώπων του κόμματος και όχι μόνο, νοιώθουμε αηδιασμένοι για την συμπεριφορά τους αυτή και διακηρύσσουμε προς όλους τους Ναυπλιώτες και κατοίκους της ευρύτερης περιοχής μας ότι τέτοιες συμπεριφορές προς το κοινωνικό σώμα της Ιστορικής μας πόλης δείχνουν το πόσο σέβονται και υπολήπτονται τα στελέχη του κόμματος που διαχρονικά στήριξαν έμπρακτα την παράταξη. 

Στο μέλλον θα εκθέσουμε λεπτομέρειες για τους εκβιασμούς τις υπόγειες διαδρομές και τις αθέμιτες συναλλαγές που υπήρξαν για να κατασκευασθεί το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Προς το παρόν θα εξαντλήσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να καταψηφισθούν οι όψιμοι εθνοπατέρες που η ανάμειξή τους στις εκλογές γίνεται για καθαρά συμφεροντολογικούς σκοπούς. 

Ο υποδειχθείς από εμάς, από όλους τους μαζικούς φορείς της περιοχής και από την ζώσα κοινωνία του Ναυπλίου Ραφαήλ Μπαρού, δηλώνει ότι δεν θα συμμετάσχει στην παρωδία των διαδικασιών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου