Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ

ΠΑΡΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΩΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΜΑΧΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΙΣ ΔΙΦΩΝΙΕΣ ΤΗΣ, ΕΣΤΩ ΧΩΡΙΣ ΘΕΣΕΙΣ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΚΑΙ ΘΗΡΕΥΤΗΣ.
     ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ                    ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΙΑ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 1950 ΚΑΙ ΕΠΙΣΕΙΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ.
     ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ                  ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΚΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ. ΑΣ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ <<ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ>> ΚΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΤΗ ΝΑ ΨΑΛΛΕΙ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΣΣΙΑΝΗΣ.
      ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ           ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.
       ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ                    ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΕ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ 1950 ΣΤ0 1940 ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΕΣ - ΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΑΙΑ.
        ΜΟΝΟ ΘΛΙΨΗ Μ[ΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ, ΟΥΤΕ ΚΟΛΩΝΑ ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου