Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

"ΑΠΑΓΩΓΗ" ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ" ΚΟΜΜΑ

ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ "ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ" ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά ντουφέκια πέφτουν στην πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους καθώς έχουν ανάψει μεγάλες φωτιές.

Σύμφωνα με απόλυτα ακριβείς πληροφορίες του "ρουφιανάκου" που έχουμε εκεί ο οποίος τριγυρίζει ανάμεσα στα ταβερνεία και τα καφέ του παραδοσιακού Ναυπλίου(που κάποιοι επιφανείς εν τω μεταξύ πρόλαβαν και έριξαν αυθαίρετες κατασκευές παίρνοντας άδειες από την Αρχαιολογική Υπηρεσία), συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας του προέδρου της Ν.Δ Αντώνη Σαμαρά, φλερτάρεται επιμόνως από δύο "πατριωτικά"κόμματα για να κατέλθει στον βούρκο της πολιτικής. Μάλιστα σήμερα το μεσημέρι στέλεχος του ενός "πατριωτικού"κόμματος πήρε τηλέφωνο σύνδεσμο του "αριστοκρατικού" προσώπου και ρωτούσε επίμονα για τις προθέσεις του προσπαθώντας να κλείσει ραντεβού μαζί του "για να συζητήσουν".

Ο σκεφτόμενος σοβαρά την κάθοδό του στην Αργολίδα ως υποψήφιος βουλευτής, "συγγενής" του προέδρου, θα πραγματοποιήσει το ραντεβού αλλά απ'όσα γνωρίζουμε φιλολογικό ενδιαφέρον έχει δείξει προς το παρόν προς έτερο "πατριωτικό"κίνημα που έχει "ρεύμα" αυτή την εποχή.

Πάντως θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον το θέμα αφού εαν υπάρξει τέτοια υποψηφιότητα στην Αργολίδα, ο Αντώνης Σαμαράς κινδυνεύει με ανυπολόγιστη διαρροή ψήφων από το ίδιο του το "σπίτι". Είναι όπως λέει και το τραγούδι "Γλυκά πονούσε το μαχαίρι, έσταζε μέλι η μαχαιριά".

http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου