Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011

Νέες επιθέσεις και διαγραφές ετοιμάζουν τα ακροδεξιά σταγονίδια της Νέας Δημοκρατίας.

Τα ακροδεξιά σταγονίδια, γνωστά και ως «Φίλοι του Σαμαρά» (ΦίΣα) βρίσκονται στα χαρακώματα για να εμποδίσουν οποιοδήποτε εσωκομματικό διάλογο, αλλά και οποιαδήποτε αμφισβήτηση του «Προέδρου»...

Με αυτό το επιχείρημα έχουν επικρατήσει στο Σύστημα Συγγρού: «Εμείς σε


βγάλαμε Πρόεδρε, εμείς θα σε κρατήσουμε στην εξουσία»!
Οι ΦίΣα γνωρίζουν πολύ καλά ότι ως «μετριοπαθείς» δεν χαρακτηρίζονται μόνον οι τρεις – τέσσερις γνωστοί: Χατζηδάκης, Χατζηγάκης, Βαρβιτσιώτης, Μητσοτάκης, Σπηλιωτόπουλος, αλλά είναι πολύ περισσότεροι. Δεν περνά π.χ. απαρατήρητο ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος αποφεύγει να βάλει χρονικό ορίζοντα στη νέα κυβέρνηση, ενώ κάνει λόγο για «ένωση δυνάμεων» στη χώρα. Ακολουθεί δηλαδή και αυτός έναν προσωπικό σχεδιασμό» που δεν είναι βέβαιο ότι θα ταυτίζεται το επόμενο διάστημα με τις επιλογές της κομματικής ηγεσίας.
Διαμηνύουν μάλιστα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι « ότι ο χορός των διαγραφών έχει μείνει ανοικτός.». οι διαγραφές είναι ένα όπλο για να συμβιβαστούν με την απόλυτη επικράτηση του Συστήματος Σαμαρά όλες οι πτέρυγες του κόμματος. η μάχη προβλέπεται ενδιαφέρουσα και περιλαμβάνει και πολλά καραμανλικά στελέχη που δεν θα λέγαμε ότι χαρακτηρίζονται μετριοπαθή και φιλελεύθερα. Κάθε άλλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου