Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011

ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ

ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ ΤΥΠΟΥ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ΣΤΗ ΝΕΤ (ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ) ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ.
ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΝΑ  ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ  ΟΥΣΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΖΩΝΗ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩ.
Ο ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΝΑ ΛΥΠΑΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΩΝ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΕΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η ΠΑΡΤΙΔΑ ΣΚΑΚΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΝΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΕΚΤΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΜΙΑ ΡΗΞΗ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΓΧΩΡΙΟΣ ΣΚΑΚΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου