Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2011

ΤΑ <<ΠΡΟΣΕΧΩΣ>> ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ.

Η ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΤΗΣ.
     ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ. Η ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΟΥΣ. ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΞΙΕΣ (ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ κ.α.)  ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ.
       ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ  ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟ <<ΠΑΡΩΝ>> Η ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ.
        ΤΟ ΕΡΓΟ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΙΩΘΕΙ ΗΔΗ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ. ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΓΙΣΕΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΣΑΝ ΚΥΜΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.
         ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΤΑΝΕΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ (ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟΙ Η ΟΧΙ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ. ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΝΕΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ.
          ΚΑΙ Η ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΕΣ. ΤΟ  <<ΖΑΠΠΕΙΟ 2>> ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΠΡΟΟΠΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΑΦΟΡΜΗ  Η ΚΑΙ ΘΡΥΑΛΛΙΔΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΣΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ. Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ. Ο ΙΔΙΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΥΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ  ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ,  ΒΛΕΠΟΥΝ ΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου