Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΙΑΝΟ

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ Ο ΤΕΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΝΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ(ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ) ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Με επιστολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστου Παπουτσή έγινε δεκτό το αίτημα που του είχε υποβάλλει ο βουλευτής Αργολίδας της Ν.Δ. κ. Γιάννης Ανδριανός και αφορούσε την άδικη οικονομική επιβάρυνση που υφίστανται οι συμβασιούχοι πυροσβέστες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Τροιζήνας που μεταβαίνουν στον Πόρο για την εκτέλεση της βάρδιας τους με το πορθμείο, καθώς αναγκάζονται να πληρώσουν το εισιτήριο με δικά τους έξοδα, τα οποία δεν καλύπτονται στη συνέχεια από την Υπηρεσία, αφού δεν εκδίδονται ονομαστικές αποδείξεις.

Στην απάντησή του ο Υπουργός, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι:

«(…) σε ό,τι αφορά το θέμα της διαπόρθμευσης του εποχικού προσωπικού για εκτέλεση υπηρεσίας, σας ενημερώνουμε ότι το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος στις 11/5/2011, με επιστολή του προς το Λιμεναρχείο Πόρου, αιτήθηκε την άνευ καταβολής ναύλου μετακίνηση όλων των εποχικών πυροσβεστών που μετακινούνται για εκτέλεση υπηρεσίας από Γαλατά προς Πόρο κατά την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο. Κατόπιν αυτού, η κοινοπραξία ‘Πορθμεία Πόρου-Γαλατά’ έκανε δεκτό το σχετικό αίτημα και ήδη, από 2/6/2001, οι εποχικοί υπάλληλοι μετακινούνται από και προς τον Πόρο, προς εκτέλεση υπηρεσίας, δωρεάν».


Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«
Είναι θετικό ότι έστω και με καθυστέρηση δόθηκε λύση στην άδικη επιβάρυνση που υφίσταντο οι συμβασιούχοι Πυροσβέστες.
Με δεδομένα τα πολυάριθμα και πιεστικά προβλήματα που πλήττουν την Πυροσβεστική Υπηρεσία αλλά και την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, θα συνεχίσω, όπως είναι αυτονόητο να ασκώ κάθε είδους πίεση μέσω της Κοινοβουλευτικής Διαδικασίας για την επίλυσή τους
».

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ !!!
ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ 500ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΒΑΖΕ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ....ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΑΣ ΠΟΥΛΑΓΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΑ 60!!!!!!!!!!!!
ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου