Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011

<< ΕΓΚΛΩΒΙΣΑΤΕ ΣΑΜΑΡΑ 2 >>

ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΣΑΣ ΓΡΑΦΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ Η ΗΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΣΗΜΕΡΑ  ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΖΗΤΑ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ.

         ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΩΜΟΙ. ΑΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΡΘΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ.

          ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΟΣΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΕΔΙΑ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ. Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ.

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΛΗΞΙΑΡΧΕ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ" ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΑ;ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΒΙΛΗ ΜΑΖΕΥΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ.ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή