Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥΕΤΗ ΘΗΤΕΙΑ Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΚΟΝΟΠΙΣΟΠΟΥΛΟΣΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΕΝΑΝ ΠΟΤΟΠΟΙΟ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΦΡΑΓΙΔΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΟΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΒΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ , ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ, ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ.

          ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ. ΟΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ, ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ( ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΙΘΗΚΕ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΚΑΛΠΗ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ) ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΜΙΑΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΝΕΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ, Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΚΑΙ Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ.

           Η ΤΥΧΟΝ  ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΥΓΙΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΦΑΙΡΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟ ΜΗΝΥΜΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου