Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011

ΣΤΟΧΟΣ ΞΑΝΑ Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΗΣ ΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ , ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ. ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΔΥΟ ΕΤΩΝ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΔΙΧΩΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ.

     Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ  ΟΤΙ Η ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΤΑΧΙΣΤΑ ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΚΟΝΑΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ

     Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

     ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΕΣ ΨΥΧΟΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΑΡΣΕΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΗΣ ΑΙΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.

     ΟΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΗΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

     ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΩΣ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΣΜΟΤΟΥ.

      ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ. ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου