Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑ

ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΜΕΝΕΣΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΗΡΕΜΑ ΝΕΡΑ.

ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ  ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΟΡΓΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕΝ, ΦΟΒΙΚΕΣ ΔΕ. ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΓΑΝΤΙ (ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ) Ο ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙΣ. Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ. Η ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΛΗΜΜΑΤΟΣΕΥΡΩ Η ΔΡΑΧΜΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΤΗΣΑΝ  (ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ) ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ  ΑΣ ΠΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ  ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ.      


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου