Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2011

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

  ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΘΕΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΜΗΧΑΝΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ, ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ Η ΚΙΝΗΣΗ.

  • ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΟΙΜΠΛΕΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΜΕ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗΛΑΙΚΗΣ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΩΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
  • ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΚΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΖΩΝΤΑΝΗ.
  • ΦΕΡΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΝΑΙ Η ΟΧΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ. ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ <<ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ>> ΚΑΙ ΤΑ <<ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ>> ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ.
  • ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ  ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ, ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΓΗΠΕΔΟ.
  • ΑΠΟΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΥΣΣΩΜΗ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗΜΕΝΗ ΣΥΖΥΓΟ, ΠΟΥ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΒΡΗΚΕ ΕΡΩΜΕΝΗ.
  • ΤΕΛΟΣ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗ ΔΙΕΤΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΟΒΑΡΗΣ ΧΩΡΑΣ.

  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου