Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΓΙΓΟΥΡΤΑΚΗΣ!


Σοκ έχει προκαλέσει ο απροσδόκητος θάνατος του επιχειρηματία Νίκου Γιγουρτάκη. Ο νεαρός ιδιοκτήτης του Romeo πέθανε το βράδυ της Τρίτης από ανακοπή καρδιάς στο Ασκληπιείο Βούλας. Ο επιχειρηματίας που θεωρούνταν ένας από τους πιο...
περιζήτητους εργένηδες της Αθήνας έφυγε σε ηλικία μόλις 30 ετών αφήνοντας άφωνη την κοσμική Αθήνα.
Κατά τα λεγόμενα των φίλων του επρόκειτο για έναν άνθρωπο που έκανε υγιεινή ζωή, που δεν κάπνιζε και που γυμναζόταν συχνά. Γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα και είχε πάρει δίπλωμα στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων από το West Minister University.
Κατά καιρούς έβγαινε με διάσημες Ελληνίδες και γνωστά μοντέλα, ανάμεσά τους η Χριστίνα Κολέτσα, η Έφη Κυριάκου και η Τζούλια Αλεξανδράτου. Σε παλαιότερη μάλιστα συνέντευξή του όταν είχε ρωτηθεί ποιο ήταν το όνειρό του, είχε απαντήσει: «Θέλω να κάνω κάποια στιγμή οικογένεια και να μπορέσω να ζήσω τα παιδιά μου όσο καλύτερα γίνεται, να μην τους λείψει τίποτα.»
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το gossip-tv, τον τελευταίο καιρό ο Νίκος Γιγουρτάκης έλεγε συνεχώς ότι νιώθει πόνους στο στήθος, αλλά δεν θέλησε να το ψάξει παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου