Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΛΟΓΙΚΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑΤΟΥΛΗ...


Της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Αν υπάρχει εκτός ΠΑΣΟΚ ένας ένθερμος υποστηρικτής της νέας διοικητικής δομής της χώρας, του "Καλλικράτη", αυτός είναι ο Πέτρος Τατούλης! Αναπέμπει ύμνους δημοσίως για τον Γιάννη Ραγκούση, που μέσα σε λίγους μήνες έκανε ό,τι απέφυγε να κάνει επί 5,5 χρόνια η ΝΔ. Και αν υπάρχει ένας υπουργός που θα ήθελε να υποστηριχτεί...


από το ΠΑΣΟΚ ο Τατούλης ως περιφερειάρχης Πελοποννήσου αυτός λογικά πρέπει να είναι ο Ραγκούσης -κι ας μην το λέει δημοσίως! Για δυο λόγους: πρώτον, διότι είναι από τους λίγους που θα προσπαθούσαν ειλικρινά να στηρίξουν τη μεταρρύθμιση και δεύτερον, διότι με εκείνον έχει μια πιθανότητα το ΠΑΣΟΚ να κερδίσει μια περιφέρεια κατεξοχήν συντηρητική! Ενδεχόμενη αμιγώς ΠΑΣΟΚική υποψηφιότητα δεν θα έχει τύχη. Διαβάστε τί είπε ο Τατούλης:
"Ο "Καλλικράτης" είναι μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία, η οποία θα έπρεπε να είχε αναληφθεί εδώ και χρόνια σε αυτόν τον τόπο και αποτελεί το πρώτο και ουσιαστικότερο οπλοστάσιο για την ανασυγκρότηση του κράτους ή αυτό που έλεγε η ΝΔ και ουδέποτε το έκανε: η επανίδρυση του κράτους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου